Om

Simon Schøneberg Cand.Psych.Aut       Autoriseret psykolog

Lidt om mig

Uddanelse:


Cand.Psych

Juni 2006


Cand.Psych.Aut

August 2009Jeg er uddannet psykolog, Cand.psych, fra Aalborg Universitet i 2006.

Siden har jeg arbejdet indenfor forskellige områder af psykologien blandt andet 3 år på psykiatrisk afdeling. Jeg har været behandlingsledende psykolog i Region Nordjyllands Misbrugscenter og ledende psykolog ved Klinik for Personlighedsforstyrrelser.

P.t. er jeg ansat som psykolog ved Aalborg Kommunes Misbrugsafsnit.


Jeg sidder for tiden med i en arbejdsgruppe i Sunhedsstyrelsen i forbindelse med opdateringen af Nationale Kliniske Retningslinier for Alkoholbehandling. Disse retningslinier udgav Sundhedsstyrelsen for 4 år siden, hvor jeg også deltog i arbejdet.


Jeg har indenfor alle områder arbejdet med udredning og intervention eller på mere jævnt sprog: Finde ud af hvad der er galt og gøre noget ved det.


Jeg er autoriseret af psykolognævnet under Ankestyrelsen

Jeg er aktivt medlem af Dansk Psykologforening, hvor jeg er i bestyrelsen af Dansk Selskab for Misbrugspsykologi.


Jeg har erfaring med undersøgelse og behandling af mange forskellige psykiske problemstillinger som: Angst, depression, stress, afhængighed af alkohol, afhængighed af stoffer, PTSD, personlighedsforstyrrelser, ADHD (specielt hos voksne), søvnløshed, spiseforstyrrelser m.m. 


Jeg har i 2018 været i USA og interviewet en af mine egne helte, som ses på billedet herunder. Dr. Irvin Yalom, som har grundlagt den eksistentielle psykoterapi, har skrevet mange bøger om eksistentielle livsvilkår og har rigtig meget fokus på relation og autentisk møde. Jeg kan varmt anbefale hans mange bøger.

KONTAKT

Vestergade 89

9700 Brønderslev

simon@schoeneberg.dk

22115225

© Copyright. All Rights Reserved.

”Hvis vi ikke

ændrer retning, ender vi dér, hvor vi er på vej hen”


Gammelt kinesisk ordsprog